Kivun hallinta ja patofysiologia

Viskeraalinen kipu on kannustanut laajentamalla ja lihasten supistumisen. Viskeraalinen kipu usein kuvataan yleistynyt kipeä tai puristamalla. Joskus viskeraalinen kipu voi säteillä muille alueille elimistössä, aiheuttaa se vaikea paikantaa sijainnin. Ylävatsakipu on synnyttämiä foregut rakenteet (mahalaukku, pohjukaissuoli, maksa ja haima). Periumbilical kipu johtuu johtuu Midgut rakenteita (ohutsuolessa, proksimaalinen paksusuoli, ja liite). Vaikka alavatsakipuja johtuu johtuu Hindgut rakenteet (distaalisesta paksusuolen ja GU ruoansulatuskanavan).

World Congress of Pain ehdottaa, että käyttöön oksikodoni, kotipaikka, moderni synteettinen opioidi, morfiinin kaltaiset yhdiste, voi olla hyödyllistä klo käsittely viskeraalinen kipu kuin morfiini itse.

Tulosten mukainen kliininen kokemus osoittavat, että ensimmäistä kertaa merkittäviä eroja oksikodoni, morfiini hoidossa sisäelinten kipua, ehdotetaan, että yhdistettä voidaan käyttää tämän tyyppistä kipua.

Tämänpäiväinen paineurope Newswire on katsaus heikentävä ehto sisäelinten kipua, Tutkimusryhmä on periaatteessa suorittaa tutkimuksen ja keskustelun osalta on vaikutusta tulosten kliinisessä käytännössä.